Status för din beställning

beställning & leverans

Vår leveranstid är normalt 10–20 dagar för leverans till Sverige eller 15–30 dagar för adresser utanför Sverige. Tyvärr kan det ibland hända att det förekommer försening under vissa leveranser. Men var inte rädd! Din beställning kommer att levereras säkert. För mer information se: Beställning och leverans

spÅrning av paket

Så snart din beställning har skickats kommer du att få ett e-postmeddelande med ditt spårningsnummer. Det kan ta ett tag för din beställning att uppdateras. Om du inte har fått detta e-postmeddelande, vänligen kontrollera din e-postadress på ditt konto stämmer och kontakta sedan vår kundtjänst.

Om ditt spårningsnummer inte anger någon information om din beställning, är din beställning fortfarande under bearbetning hos vår leverantör.

Om du ser en uppdatering som säger “mottagen leveransinformation" har din beställning hämtats av leveransfirman och är på väg till dig.

Vanligtvis kommer du att se uppdateringar några dagar efter att du gjort din beställning.

Detta kan ske när leveransfirman inte uppdaterar din spårning ordentligt.  Det betyder inte att ditt paket sitter fast, efter några dagar kan det uppdateras och visa sig vara i Sverige. Om din beställning inte uppdaterats på två veckor eller mer, vänligen kontakta vår kundtjänst.

Tyvärr kan vi inte ge dig ett exakt leveransdatum för din beställning